La història de l'empresa té el seu origen el 1994, data en què Josep M. Forteza, Víctor Forteza i Jordi Altés inicien el seu propi projecte empresarial i funden Tecnics G3 SL

Els orígens són força anteriors, i es remunten a 1985, moment en què Josep M. Forteza inicia la seva activitat professional en l'àmbit de la Direcció integrada de projectes, com a responsable d'un equip que procedia de la Gestió Econòmica de la Construcció i Direcció Executiva d'Obres.

Des del principi vam veure la necessitat de fer un pas més en la nostra implicació amb el client, proporcionant un valor a la seva col·laboració en el procés de l'obra que havia d'anar més enllà de la Direcció Facultativa clàssica. Reforçats en aquesta idea per la realitat de la problemàtica del client que vivia dia a dia, desenvolupant un sistema de gestió del projecte i obra, que per la seva metodologia, sistemàtica i modelització, era sense expressar concretament el que avui anomenem Direcció Integrada de Projectes (PM).

La nostra empresa està formada per persones que són l'autèntica essència i el nostre principal patrimoni. Van començar en la seva major part com juniors o fins i tot com a becaris. Tots ells són en aquest moment professionals qualificats i amb un gran prestigi en el sector.

És fonamental, des del nostre punt de vista, crear i mantenir un equip estable, implicat i capaç perquè la trajectòria de la firma es mantingui i millori dia a dia el nivell de qualitat dels seus serveis. El que ens ha fet arribar fins avui i ens farà més grans és el conjunt de professionals que se senten part d'un equip, d'un projecte, d'unes idees. I aquesta és la missió que ens hem proposat des de la direcció de Tecnics G3.

Tot això ha valgut el reconeixement dels nostres clients i ens ha permès gaudir d'una confiança que en el nostre mercat és fonamental per seguir creixent i superant situacions com la que vivim en aquests moments en què la solidesa del projecte empresarial resulta més que mai el nostre millor aliat.

El conjunt de la nostra activitat està articulat a partir de dos àrees d'especialitat que defineixen el nostre àmbit d'actuació:

  • Project Management
  • Quantity Surveying
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Veure més Acceptar